Här visas produkter från några av våra tidigare gästutställare

GÄSTUTSTÄLLARE

Vill du vara gästutställare hos oss, eller känner du någon som du tycker borde visa sitt hantverk?

Vi välkomnar hantverkare att ställa ut hos oss, vi tycker att det är roligt att få visa produkter från andra duktiga hantverkare i vårt län. Det gör också att vi kan variera och bredda utbudet i vår butik.

 

Vi erbjuder dig som gästutställare att ställa ut hos oss i fyra veckor, utan arbetsinsats. Du får plats med dina produkter på hyllor och bord i butiken. Marknadsföring sker via nyhetsbrev till vår intresselista, sociala medier samt på vår hemsida.

 

Vi har några fasta utställningsperioder under året, påsk, sommar och jul. Påsk anpassas efter almanackan, så datum för denna period kan variera. Sommaren är uppdelad i två utställningsperioder, mitten av juni - mitten av juli, samt mitten av juli - mitten av augusti. Under denna period är det högsäsong vid Gruvan här i Falun och butiken är öppen varje dag. Fyra veckor före jul gäller för den sista perioden, vi har butiken öppen t o m den 23 december. Övrigt kan man välja fyra veckor när det passar.

 

Kostnad för fyra veckor är 850 kr inkl. moms i för din plats i butiken, samt 25 % provision på din försäljning. Utbetalning för sålda varor sker månaden efter utställningsperioden.

 

Skulle detta passa dig? Skicka gärna ett mejl till oss och berätta vem du är och bifoga bilder på ditt hantverk. Vår mejladress är koppartradet@gmail.com. Eller kom in till oss i butiken och träffa oss på plats!

 

Kika under fliken "Aktuellt" för att se de gästutställare som finns hos oss nu och som kommer att ställa ut framöver.

Copyright © All Rights Reserved.